İş Görüşmesine Nasıl Gidilmez?

https://patentpandas.org/

3
gibraltar

Görüşler

1
deathline

En alttaki videodaki örneklere bakarak , patent değilde sanat eseri kapsamında telifli veya tescilli ürün olabilir. Kartona pil bağlayıp ilkokul çocuklarıda benzer şeyleri yapıyor.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google, Microsoft'a Resmen Savaş İlan Etti

linker

Google, ücretsiz online tablolama ve metin işleme yazılımı yapacağını ve Microsoft'un bu piyasadaki rakibi olacağını doğruladı.

Google Summer of Code 2008 başladı!

anonim

Geçtiğimiz üç yıl boyunca açık kaynak dünyasında ağırlığı artan ve 90 ülkeden 2000 kadar programcının gözetiminde 1500 öğrencinin yarattığı ürünleri yazılım dünyasına bağışlayan Google Summer of Code 2008 başladı!

2GB+ : Gmail rakiplerine meydan okudu

xelon

Gmail halihazırda 1GB olan e-posta alanını ikiye katladı. Yahoo Inc. 'inde kısa zaman içinde 1GB'ye transfer olacağı düşünülürse e-posta şirketleri arasındaki rekabet iyice kızışacağa benziyor.

`Google Code Search´ Hacker'ların İşini Kolaylaştırıyor

Guardian

networkworld.com 'daki haberde Google'ın kasıtsız olarak hacker'lara yeni bir araç sunduğu belirtiliyor.

Google'a kopya haber davası

Soulblighter

Fransız haber ajansı AFP, kendi haberlerini telif hakkı ödemeden internette yayınladığı iddiasıyla Google News'a dava açtı.

Washington'da açılan davada AFP, Google'dan 17.5 milyon dolar tazminat talep ediyor. İnternette haber dolaşımının önüne hukuki engeller koyması beklenen davanın, gelecekte telifli haberlerin korunmasına yönelik yeni şartlar getireceği düşünülüyor.