Google, YouTube'u 1.65 MİLYAR $ Karşılığında Satın Aldı

0
anonim

Görüşler

0
simor
Ben bunların hızına yetişemiyorum artık.

Plakasını aldınızmı plakasını? ;)
0
kriptontr
ya merak ettiğim sey şu google niye bu kadar parayı buna bayılırki.pek bi getirisi yok görebildiğim kadarıya. google parasını nereden çıkaracak bilen varmı ?
0
Tarık
reklam
0
anonim
reklamdan da öte rekabet.

çünkü google - microsoft arasında çekişme git gide kızışıyor, youtube ve google video'dan sonra microsoft da benzeri bir hizmete başlıyordu. pazardaki yri en büyük olan youtube'yi satın alarak kendi pasta payını büyütmüş oldu.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Urchin'i satın almak üzere

ether

Aaron Swartz'ın Google Weblog'daki haberine göre, ismi verilmeyen bir şahıs, Urchin web sitesi trafik analiz yazılımının Nisan ya da Mayıs ayalarında Google'a satılması ile ilgili bir kaç tüyo vermiş.

Google Benim Hakkkımda Ne Biliyor?

Titus

Google'ı bilmeyenimiz yoktur, arama motoru, e-posta servisi vb. bileşenleri ile sanal hayatımızı tamamen üzerine kurduğumuz bir oluşumdur Google. Herşey iyi güzel de peki biz birşeyler araştırırken Google da bizi araştırıyor mu? Bu soru uzun zamandır beni düşündürüyor du görünen o ki bu soruyu düşünüp duran başka biri daha varmış.

Google Reader

butch

Yine bir RSS okuyucu. Ama her zaman olduğu gibi google yorumu herşeyi değiştiriyor. İşte Google Reader. Tabi ki BETA.

Google ile Bloglar da Aranacak

melitical

Google blogların aranmasını sağlayan bir hizmet başlatıyor. Bu şekilde, sadece google 'ın sahibi olduğu blogger.com 'a kayıtlı bloglar değil, internetteki tüm bloglar aranabilecek. Şimdilik sadece haziran 2005 sonrası gönderilenler kayıt edilebiliyor fakat bloglardaki daha eski yazılarında sisteme kayıt edilmeye çalışıldığı google tarafından bildirildi. Bu hizmet sayesinde bloglardaki spesifik yazılara da ulaşılabilecek.
news.bbc.co.uk

Google dan yeni bir ürün...

anonim

Blender dan sonra yazılım dünyası galiba bir tane daha free (daha doğrusu beleş) 3D yazılımı kazanıyor...

İlgilenenleri Sketchup Google adresine bekleriz! ;)