Google Earth Flight Simulator

0
nehuse
Google GEarth'e koyduğu gizli yumurta ile microsof'tun flight simulatorüne rakip çıkardı.

Şu adreste anlatıldığına göre Ctrl+Alt+A tuş kombinasyonu ile açığa çıkan Google Flight simulator F-16 ve Sr-22 gibi iki uçakla dünya üzerinde uçmanızı sağlıyor.
Kullanıcıların uçuş deneyimlerini kaydettikleri videolara şuradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
sosgezbir
Ben yaptım olmuyor.???
0
rafet
Ben de oldu, ucagi kullanamadim.
0
nehuse
dil seçeneğininde ingilizce olması ve en son sürümü kurmanız lazım..
0
urxalit
Bir an Sky'a geçip tekrar Earth'e geçiyorsunuz, Ctrl-A, Ctr-Alt-A, Ctrl-Win-A tuşlarından biriyle aktif oluyor. Fare ile ekrana tıklayıp imleci + haline getirirseniz uçağı yönetmesi daha kolay olabilir.
0
OBA
süper bişeymiş en yakın zamanda deniyeceğim
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa Bu sayfada bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
0
scarlet_5
Eğer Ctrl+Alt+A tuşlarına bastıktan sonra simulator başlamıyorsa bu sayfadaki bulacağınız registry dosyasını kaydedip çalıştırın. Daha sonra Google earth tools menüsüne, enter flight simulator öğesine tıklayarak ya da Ctrl+Alt+A tuşlarına basarak simulasyonu başlatabilirsiniz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Urchin

cbc

Google bünyesindeki Urchin ağacı sonunda meyvesini verdi. Google Analytics adındaki bu Google servisi temelde bir ziyaretçi sayacı. Google'ın dünyayı ele geçirmesine yardımcı olacak bu araç web sitenizin nereleri daha çok ziyaret ediliyor, nerelerden ziyaretçiler geliyor gibi verileri toparlamanıza yardımcı oluyor hatta aynı anda Google da toplamış oluyor.

Kullanmaya başlamak için sitesine giriş yapıp ürettiği kodu kendi sayfalarınıza eklemeniz gerekiyor.

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

MuharremTuran

WebP ile Web Sitenizin Hızını Arttırın

WebP Google tarafından web'i daha hızlı hale getirmek ve daha küçük boyutta görüntüler oluşturmak amacı ile geliştirilen görüntü formatıdır. Dosya uzantısı .webp olarak belirlenmiştir. .webp uzantılı görsellere sahip web sitelerini Google Chrome sorunsuz bir şekilde görüntülemektedir. Diğer web tarayıcılar şimdilik WebP eklentisi olamadan bu yeni...

Google: Gizlilik mi?

tongucyumruk

Bundan 10 yıl kadar önce Sun Microsystems'tan Scott McNealy "Kişisel gizlilik mi? Aşın artık böyle şeyleri" demişti. Günümüzde her hareketiyle kişisel gizlilik konusunda yeni soru işaretleri yaratan ailenizin arama motoru (web tarayıcısı, ofis programı, e-posta sistemi, reklamcısı, anında mesajlaşma yazılımı ...) Google'ın CEO'su Eric Schmidt CNBC ile yaptığı bir röpörtajda "eğer birşey yapıyor ve insanların haberi olmasın istiyorsanız, belki de o şeyi yapmıyor olmanız gerekiyordur" şeklinde bir açıklamada bulundu. Daha açık cümlelerle ifade etmek gerekirse: Neden birşeyleri gizlemeye çalışıyorsun? Yoksa sakıncalı birşeyler mi yapıyorsun?

Google PC

demirten

Los Angeles Times'da çıkan bir habere göre Google, başta WallMart olmak üzere dev mağaza zincirleriyle PC satmak üzerine görüşmeler yapmaktaymış. Ayrıca analistlerin yorumları, 2006 yılı içerisinde, Google işletim sistemli ucuz bilgisayarların satışına başlanabileceği yönünde. Haberin tamamı için: latimes.com/business/

Google'dan hareketin kralı: Native Client

sundance

Gün geçmiyor ki, yeni bir Google enteresanlığı ile karşılaşmayalım.

Google'ın temel hedeflerinden bir tanesinin bütün içeriği Web'e taşımak ve bilgisayar kullanımının Internet'ten mümkün olduğu kadar ayrılamaz bir şey olmasını sağlamak olduğu artık hepimizin malumu.

Yok Google işletim sistemi yazacaktan, aslına bakarsanız tarayıcısı kendine özgü bir sanal işletim sistemi tartışmalarına kadar, önümüzde yeni bir çığır açacak icatları Native Client.