Google'dan Zihin Kontrol Hesapları

0
ae
Gerçi ne kadar doğrudur değildir tartışılır ama Register'da şöyle bir haber var : "Google plans orbital mind control" .

Google Kampusunde, Area 51 modundaki 43.binadaki bir fikir fırtınasının ekran görüntüsünü vermişler. Görünenler ilginç : GOOGLE OS ,Spy Satellite , Orbital Mind Control.

Ana fikir ise : "İndexlenmiyorsa yokedilmeli" imiş.

Görüşler

0
tongucyumruk
Hahaha... ve hahahah... Keşke göbeğini hoplata hoplata gülmenin daha iyi bir ifade biçimi olsa. Tahtayı hazırlayan arkadaşların sabrını tebrik ediyorum... Özellikle Yeni Zelanda'ya ilişkin fikirleri mükemmel
0
ae
Valla onu bende düşündüm :) Azimli olsa gerek
0
shakerxxx
Geçenler NTV de izlediğim bir belgeselden esinlenerek söylemem gerekki yakın bir gelecekte zihinsel fonksiyonaların tamam mı dahi olmasa bir kısmı kontrol altına alınabilecek. Belgeleselde zihinsel faktör sayesinde yalan söyleme olasılığı sıfıra indirgenmiş dijital çağın yazılım ve donanımları sayesinde beyin fonksiyonları anında analiz edilip farkedilebiliyordu.
0
mturker
Zihin kontrolü mümkün olursa zihinler arası bilgi transferi de olur belki. Bir sürü insanın beynini beraber çalıştırırız mesela. SETI projesi gibi yani :) Sürüyle bilim adamını usb kabloyla bağlayıp şu hastalığa bir çare bulun bakalım aslanlar deriz :)
0
sekemitekken
Insanlari baglamak icin gelistirecekleri kablo usb degil ghsb (google human serial bus) kablosu olurdu herhalde. Google Desktop yerine de Google Inside diye arama motoru yaparlardi...
0
bahadirkandemir

Google VISA, zero point energy, Google Football League, control of ICANN, ?????? nuclear fusion, replace GNU with BSD, ...

Keşke daha net olsa, daha çok gülsek

0
mrtksn
bunun bir şaka olduğu açık ama zihin kontrolü sanırım artık gerçek; abd, FBI ın 50 yıldan eski olan dosyalarını halka açmayı yasalaştırdıktan sonra orda bir telaş başlamış ve FBI yasayı bazı dosyalar için kapsam dışı kılmış; Discovery channel da bu kapsam dışı dosyalardan birinin zihin kontrol deneyleri olduğunu iddia eden bir belgesel yayınlamıştı; Bu belgeseli sadece bir kez gördüm o kanalda, ama hatırladığım kadarıyla yapılanlar çok korkunçtu vebir çok açıdan "komplo teoreileri" filmindeki yapılanlara benziyordu; belgeselde bazı gerçek görüntüler ve eski fbi çalışanları vede deney madurlarının ifadelerine dayanılıyordu.
0
newzath
zaten adamlar bunu uzun süredir yapmıyorlar mı ki. olay değişik geliyor çünkü alışılagelmişin dışında yöntemler kullanılmaya başlanıyor. istisnasız her hollywood yapımı filmde dalgalanan amerikan bayrağı tesedüf değil mutlaka.
0
newzath
zaten adamlar bunu uzun süredir yapmıyorlar mı ki. olay değişik geliyor çünkü alışılagelmişin dışında yöntemler kullanılmaya başlanıyor. istisnasız her hollywood yapımı filmde dalgalanan amerikan bayrağı tesedüf değil mutlaka.
0
metintankut
İnsan beyni kontrol edilebilir mi?
İnsanlara iradeleri dışında bir şey yaptırılabilir mi?
Farkına bile varmadan taciz ve işkenceye maruz kalabilirler mi?
Bu soruların cevabı ne yazık ki EVET !!!

Günümüzde psikotrop maddeler kullanılarak veya elektro-manyetik
dalgalarla insan beynine etki edilebilmekte, düşünce ve
davranışlar
yönlendirilebilmektedir.

ZİHİN KONTROLÜ !!! (MİND CONTROL)
Gunumuzde teknolojinin bas dondurucu bir hizla gelistigi bir
gercektir. Bu gelisim olumlu olabilecegi gibi olumsuz yonler de
icermektedir.
İste bu olumsuzluklardan biri artık cagimizda insanların zihinsel
olarak kontrol altina alinabilmesidir.
Milyonlarca kisinin habersiz oldugu ve bircoklarina bilim- kurgu
gibi gelen zihin kontrolu olayi ne yazik ki gercektir.
Gunumuzde bir takim karanlik gucler hedef sectikleri insanlari
cesitli yontemlerle zihinsel olarak kontrol altinda tutabilmekte ve
onlar uzerinde taciz ve hatta iskenceye varan boyutlarda etkiler
yaratabilmektedir.
Lutfen kendinize su soruları sorun. İNSANLIK NEREYE GİDİYOR? SIRADA
BASKA NELER VAR?
İste grubumuzun amaci bu igrenc ve insanlik disi olaylari kamu oyuna
duyurmaktir.

BU KONUDA GENİŞ BİLGİ EDİNMEK VE TARTIŞMALARIMIZA KATILMAK
İSTERSENİZ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.
http://uk.groups.yahoo.com/group/zihin_kontrol/


Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google'dan Sosyal Fon

parsifal

Küresel yoksulluk, enerji ve çevre gibi sosyal konularda yapılacak araştırmalar için Google fon oluşturmaya karar verdi.
Fonun, halka arzlardan elde edilen gelirin %1'inin aktarılmasıyla oluşacağı, bu payın şirketin yıllık karının %1'ine denk geldiği belirtildi.

Kaynak: 13 Ekim 2005 Cumhuriyet gazetesi s.13

Google PC

demirten

Los Angeles Times'da çıkan bir habere göre Google, başta WallMart olmak üzere dev mağaza zincirleriyle PC satmak üzerine görüşmeler yapmaktaymış. Ayrıca analistlerin yorumları, 2006 yılı içerisinde, Google işletim sistemli ucuz bilgisayarların satışına başlanabileceği yönünde. Haberin tamamı için: latimes.com/business/

Google Android

auselen

Google mobil telefonlar için yazılım platformunu tanıttı: Herkesin beklediğinin tersine "GPhone" adlı bir donanım üretilmeyeceği ortaya çıktı. Google bunun yerine (iPhone'a çok benzeyen!) bir işletim sistemi geliştirip, ücretsiz dağıtacakmış.

Google Sizi İş Görüşmesine Çağırırsa

FZ

Google sizi iş görüşmesine çağırırsa ne olur? Yurtdışından sizi arayan deneyimli Google yazılım mühendisleri 1-1.5 saatlik görüşmeler boyunca neler sorarlar? Bilmece bulmaca türü şeyler mi yoksa yazılım ile ilgili teknik sorular mi?

Merak edenler için benim başıma gelmiş bir vakadan birkaç küçük örnek:

Google' dan 'Simple' Programlama Dili

Tarık

Google tarafından daha çok Android uygulamaları yazmak için geliştirilmiş BASIC benzeri bir programlama dili.