Google AdSense ve EFT Dönemi

0
anonim
Google AdSense yayıncılarının ödemelerini Türkiye'de de EFT ile ödeme hizmetini başladı. Daha önce Google'dan çek bekleyen yayıncıların paraları artık doğrudan banka hesaplarına yatacak.
Google'ın çekle ödeme sisteminde çek normal posta ile Türkiye'ye ulaştırıldığında çekin tahsile verilmesi için oldukça geç kalınıyor, hızlı teslimat seçeneğinde ise AdSense kullanıcıları fazladan 25 dolar ödemek zorunda kalıyordu. Ayrıca tahsile verilen Google çekleri için muhabir banka masrafı ve komisyonları kesiliyordu. EFT ile ödeme seçeneğinde AdSense kullanıcılarının sitelerinde yayımladığı Google metin reklamlarından kazandıkları ücretler aylık olarak sorgusuz sualsiz hesaplara elekronik fon transferi şeklinde aktarılacak.

Referans:Tubider

Görüşler

0
Skeleton
2 ay öncesinin haberi bu...
0
butch
Türkiye'ye EFT yapmaları yeni bir haber bildiğim kadarıyla.
0
yilmaz
1 aydan fazla oluyor.
0
butch
Bir dahaki sefere siz haber yapınız bir zahmet.
0
yilmaz
eleştirmek için söylememiştim. Zaten çok da önemli bir haber olduğunu düşünmüyorum.
0
ebola
görelilik ne güzel şey. sizin için eski olan bu haber benim için yeni. sizin için önemsiz olan bu haber benim için önemli. galiba bu site tek bir kişi için faliyet göstermiyor.
0
yilmaz
eleştirmek için öyle yazmadım. Zaten adsense hesabı olan bir kişi hesabına giriş yapınca yeşil kutucuk içinde uyarı çıkıyor.
0
ttk
Atışmak veya kimseyi savunmak için de yazmıyorum ama duramadım yazacağım.

Daha önce de sitede göremediğim en azından baktığım başka kaynaklarda da görmediğim bir haberi burada görünce bir arkadaş "bu şu kadar zamanlık haber hıh" gibisinden bir yorum yazmıştı ister istemez canım sıkıldı.

Haberi olan haberdar olmayanlara bildirsin, bildirmiyorsa bari sitede o konuda haber çıkınca "yahu bu bilmem ne zamanın haberi" demesin bari, çünkü buna hakkı yok.

Haliyle insanların ağzı torba değil büzülemez ama hem kabahatli hem de hesap sorar durumları ister istemez can sıkıcı oluyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft vs. Linux

Soulblighter

Google'da en çok aranan kelimeleri karşılaştıran "Google Fight" sitesinin sonuçlarına göre Google'da "Linux" kelimesi, "Microsoft" kelimesinden daha çok aranmış. :) Tam sonuçlar ise http://www.googlefight.com adresinde.

Google Urchin'i satın almak üzere

ether

Aaron Swartz'ın Google Weblog'daki haberine göre, ismi verilmeyen bir şahıs, Urchin web sitesi trafik analiz yazılımının Nisan ya da Mayıs ayalarında Google'a satılması ile ilgili bir kaç tüyo vermiş.

Google web sayfalarını gerçek zamanlı olarak indekslemeye başladı!

esrefatak

Bloğunuza az önce eklediğiniz bir makalenin adını Google'da arattırsanız sonuç listesinde adınızı göremezsiniz. Çünkü Google bloğunuzdaki yeni sayfalara birkaç günde bir bakar. Bu gecikme sıkıntıları artık son buluyor. Artık yeni sayfalar birkaç dakika içerisinde Google'da çıkmaya başlayacak. Fakat önemli bir nokta var; yazıyı yeni eklediğiniz için henüz yazınıza kimse bağlantı koymadı. Bu durumda Google sayfanızın rank'ını nasıl tespit edecek?

All your base, are belong to Google!

tongucyumruk

Siz Google haberi okumaktan sıkıldınız, biz Google haberi yazmaktan sıkıldık, ama Google bir türlü yeni icatlar çıkartmaktan sıkılmıyor! Haliyle bize de oturup "acaba bu sefer ne yapacaklar" diye beklemek kalıyor.

Google appliance var mı isteyen?

sundance

Meşhur donanım sitelerinden AnandTech, bir müddettir beklediği Google Search Appliance'a sonunda kavuştu.

Google'ın nasıl bu dünyanın dışından tasarımlar yaptığını veya kolay kullanım/problem giderme için düşündüğü detayları görmek, ya da sitesinde bu sistemi kullanmak isteyenlere şiddetle öneririm.

Symantec Mail Security Appliance'ın kurulum için klavye, monitör ve (burası önemli) belli bir marka USB CD-Rom istediğini düşünürsek, gerçek bir appliance nasıl olur görmek onlar için de iyi olabilir ;)