Fedora Core 3 çıktı

0
conan
RedHat'in community dağıtımı olan Fedora'nın core 3 sürümü karşınızda. Bu dağıtımda Fedora biraz daha şişmanlamış. 4 CD program ve 4 CD kaynak koduyla zenginleşmiş epey. Aynı zamanda x86-64 ve i386 mimarilerini de destekliyor. Indirin Bug bulduysaniz paylaşın E-posta listesine kaydolun ;)

Görüşler

0
urxalit
Fedora, henüz iso'sunu serbest indirmeye açmadan 20 tane yama yayınlayan ilk dağıtım oldu galiba.. :) Hadi geniş bant interneti olanlar günceller de dial-up kullanıcıları ne yapsın?
0
Soulblighter
Red Hat'a boşuna böcek yuvası demiyorlar :)
0
WoLoLo
Bu sürümler biraz hızlı artmıyor mu ya?
0
urxalit
Hayır. Yiğidi öldürüp yoğurdunu yememek gerek. :P Adamlar 6 ayda bir tüm dağıtımı yeniliyorlar. Gerçekten FC1 çıkalı 1.5 yıl oldu. 6 ay sonra FC2 çıktı. Şimdi FC3 çıktı..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fedora Core 2 (test1) hazır

murat09

Popüler Linux dağıtımlarından Fedora, Core2 nin test sürümünü download'a hazırladı. Indirmek için burayı kullanabilirsiniz. RH aynı zamanda AMD64 Opteron işlemciler için geliştirilen Fedora Core1 'in de test sürümünü download'a açtı.

4 Nisan 2004 RedHat desteğini çekiyor!

sundance

RedHat, RedHat 9'dan önceki sürümlerine olan desteğini 31 Aralık 2003'de keseceğini, RedHat9 desteğini ise 4 Nisan 2004'e kadar sürdüreceğini açıkladı.

Biz bu filmi daha önce görmüştük, dilimin ucunda diğer firmanın ismi ama hatırlayamadığımdan değil, içim elvermediğinden söyleyemiyorum.

Önceki RedHat müşterilerine gönderilen e-mail

RedHat 8.0 Duyuruldu!

FengShui

Uzun zamandan beri beklenen RedHat in 8.0 sürümü 30 Eylülde duyuruldu. Kernel 2.4.18 kullanılan sürümün en büyük özellikleri ise Apache 2.0, Gnome 2.0 ve XFree86 4.2.0 ile birlikte geliyor olması. Daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz

Fedora Directory Server 1.0

vbo

Fedora Directory Server 1.0'ın duyurusu yapıldı. Duyuru için: http://hardware.newsforge.com

Red Hat Linux 9.0

eexx

Red Hat Linux 9.0'ın 31 Mart itibari ile hazır olacağı duyuruldu. Red Hat'in RHN üyelerine gönderdiği e-posta içeriği şöyle: