Fazlamesai tarihinde bir ilk!

0
sundance
Dün gece geç vakitlerde Fazlamesai.net tarihinde bir ilk gerçekleşti. Bir üyemiz üyelikten çıkmak için başvurdu :)

Şaşkınlık içindeyiz. Üye çıkartmak için gerekli altyapı oluşturma çalışmalarına başladık, en kısa zamanda Fazlamesai.net üye çıkartabilme özellikleri ile size hitap edecek

Görüşler

0
anonim
Ama son olmayacak :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

Superman aranıyor!

anonim

Bugün php.org.tr forumunda yer alan bir iş ilanını aynen kopyalıyorum aşağıya. Yorum sizin. İş ilanı ve gelen cevaplar -> burada.

Selam,
Asp, html, dhtml, java, sql/oracle dhtml, vs... bilen sağlık sektörü odaklı çalışan bilişim firmasında, web siteleri , e-ticaret siteleri tasarımında çalışacak elemanlar arıyoruz.
wml, xml bilgisi olması tercih sebebidir.
İnternet üzerinden bulmama yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler
Dr.Nihal Dizdar
ndizdar@drdata.net

URL Parametrelerini doğru kullanmayınca başa gelenler

tongucyumruk

Hep ciddi ciddi şeyler yazacak değiliz, biraz da eğlenelim. Bazen (düzeltme: çoğu zaman) en büyük şirketler dahi web üzerinde birşeyler yaparken en basit güvenlik önlemlerini unutabiliyorlar. İşte bu sefer madara olan şirketimiz de sürekli olarak geliştiricilerin ahını almaktan çekinmeyen Oracle. Bu linke tıklayarak kendilerinin URL parametrelerini hiçbir doğrulamadan geçirmeden doğrudan...

Yaşamın Kıyısından...

parsifal

Yatağıma yatarken dedim ki: "Hadi bir de şu TV'yi açayım, seyrede seyrede uyurum. Son 1 saattir yatakta kıvranıyorum.
En sonunda dayanadım. Buyrun...

ATV'de bir program, Yaşamın Kıyısından, anladığım kadarıyla Beyoğlu civarlarında gece turlarına çıkıp ilginç haber yakalamaya çalışıyorlar.
Kavga çıkaranlar, sarhoş olanlar, polis, hastane vs. Beyoğlu ve civarında yaşayanlar için günlük görüntüler(hele birde kuş bakışı ise)...
Neyse programın sonunda Internet bölümü var.
Bu bölümde bir çoklarımızın postalarına gelen ilginç, komik vb. mpeg'ler mevcut.
İşte sigorta bu noktada atıyor...

Hakkını ver bilgisayarın Mayk!

linux34

Hafta başı biraz uykusuz bir şekilde güne başladım. Forum'larda müthiş bir hikaye dönüyor :) Sizler ile paylaşmak istedim. Paylaşımın hakkını vererelim.

Mayk : Nabıyo bu adam ya? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.