Fazlamesai.net Aktüel`de !!!

0
sundance
Eğer 'Fazlamesai' kimler tarafından nasıl hazırlanıyor diye merak ediyorsanız, bu hafta Aktüel'de bizlerle yapılan bir röportajı bulabilirsiniz.

Öyle ülkeyi kurtardığımız falan yok, kimselerin bilmediği ilişkileri açıklıyor felan de değiliz, sadece Internet, Türkiye, yeni bir sosyallik üzerine üç beş bir şeyler söyledik belki merak edersiniz :))
Bu arada resimleri görmek için Aktüel'i almanız gerekiyor ;)
Ekleme: Dergiyi taradık.Görmek isteyenler için 1.-2. sayfa (263Kb), 3.sayfa (92Kb)...

Görüşler

0
conan
Scanleyip bir yerlerde yayinlasaniza. Amerika'da aktuel bulamiyorum! :) Olsa dukkan sizin ;)
0
anonim
Yazıya ekledim

Butch
0
conan
Eline saglik. Icim bu tuhaf oldu hehehe :)
0
anonim
nasıl bir konuşma öyle
0
hasan
Tebrikler, mekanıda bir nevi görmüş oldum :)
0
FZ
Dergiyi aldım. Harika!

Şu anda ofiste önüme gelene şiddet, baskı, hile ve şantaj ile reklamınızı yapıyorum :-)
0
anonim

Baskıya maruz kalmaktan ötürü FZ arkadaşımı buradan selamlamak ve mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu bağlamda kimin kim olduğunu biraz olsun öğrenmiş bulunmaktayım.


Dergide bahsi geçen yorumlara bakılırsa değişen hiç birşey(kendi adıma) yok. nato kafa nato mermer...


Saolun beyler bir nebze rahatlattınız beni...


0
kuzen
Vallahi görünce allah sizi inandırsın göğsüm kabardı ve camiamdaki herkese şiddetle reklamınızı bende yaptım, umraım bu yazı hayırlı olaylara vesile olurda sizleri herkes tanır....
0
oceanic
sürekli ilgiyle takip ettiğim bir site aktüel'de yayınlanınca inanın kendimi iyi hissettim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai.net'e en iyi basılı/görsel içerik ödülü

tongucyumruk

Linux Kullanıcıları Derneği'nin düzenlediği Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'nde dağıtılan bu yılki Yılın Penguenleri Ödülleri kapsamında "En Başarılı Basılı/Görsel İçerik Çalışması" ödülü Teknoloji Televizyonu'nda yayınlanan Fazlamesai.net programına verildi. Ödülü hepimiz adına aldık.

Fazlamesai.net'e soralım: Hala mı Napoleon Bonaparte söylemleri?

cbc

Google. Günümüzün ya da asrımızın devi, big brother, herşeyi gören göz.

Google, maddi gücü yüksek olduğundan firmaların yetenekli çalışanlarını toplayıp duruyor. En kötü olasılık sözleşme şartlarında geçen maddi değeri ödemek olacağından, gerekirse onu da ödeyip, mesela 2 kat maaş ile bünyesine herkesi topluyor ya da toplayabilir. Peki ya sizin çalıştığınız yere tek bağınız para mı? Bildiğiniz ve sevdiğiniz bir ortamı bilmediğiniz ve sevmeme olasılığınız olacak bir ortam ve maddiyat için terketmek ne kadar doğru?

FM'e öner: Twitter bağlantısı

auselen

FM'in bir twitter hesabı olsa ve yayınlanan yazılar başlık, meta, özet vs olarak oradan duyurulsa. Ben kendim twitter kullanmıyorum ama görülebilirlik için daha kolay olabilir.

Belki fm.net'de bahisler geçebilir.

Bir de FM'in bir meta kısmı olsa da böyle konular konuşulup tartışılsa sevinirim.

Fazlamesai.net'e soralım: Açık Kaynak İş Modeli

noyton

Yakın zamanda Bora Güngören konuyla ilgili birçok yazı yazdı kendi blogunda, Türkiyedeki açık kaynak iş modellerinde ve şirketlerinden yola çıkarak. Ama bu tek taraflı bir görüş olduğu için Fazlamesai.net'e soralım:

Yeni Nesil Fazlamesai.net

butch

Ekim ayı itibariyle 5. yılını dolduracak fazlamesai.net son 1 yıldır gerek sevenleri gerek crackerlar tarafından oldukça ilgi ile takip ediliyor. Artık oldukça ağır yük taşıyan FM için emektar PHP Nuke'ün yetersiz kalmaya başladığının sanırım herkes farkında. Bu yüzden artık kendimize ait bir sistemi ayağa kaldırmanın zamanı geldi diye düşündük.