Fazlamesai 1 yaşında

0
butch
Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

Görüşler

0
m1a2
fazlamesai''''yi neredeyse 8 aydan beri takip ediyorum. Fazla mesai yapıp bir kaç haber göndermek isterdim fakat o mesaiyi bulamadım bir türlü 8-). Neyse... Sitenin 1 yaşına girmiş olması vesilesiyle kısa da olsa birşeyler yazmak vacip oldu artık.
Nice yıllara...
0
conan
Sacmalamak? LUTFEN! bu site sacmaliyorsa kimbilir diger siteler... AMAN TANRIM!!! ;)

MUTLU YILLAAAAAR FeeeeMMMMMMMeeeeeeee ;)
(makami biliyorsunuz)
0
Max
yaslaniyorsunuz desenize :)) neyse bence bu ilk yasinda bir party yapalim ama sanal olsun herkesi fazlamesainin chat kanalinda toplayalim bir gun eglenelim :) , bu arada yada gercek bir FM toplantisi duzenleyelim belki bir gelenek olur bu is :)
0
FZ
Öncelikle çekirdek kadroya ve sonra da haber, yorum gönderen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir oluşuma bir nebze dahi katkımın olmasından ötürü gurur duyduğumu (ve belki de bu yüzden biraz şımardığımı ;-) söylemeden geçemiyorum.

Bu hafta bir parti olursa belki katılmam zor olabilir ama hafta sonu uygun bir saatte olursa açıkçası fazlamesai.net tesislerinde bir partiye katılmak epey eğlenceli olurdu diye düşünüyorum :)

(Bilen bilir, FZ, fazlamesai.net camiasında, akşamları ve haftasonları evinde bilgisayar kullanmayan, Internet ile haşır neşir olmayan, TV seyretmeyen garip bir yaşam formudur :)

Nice yıllara! Sevgiler!
0
larweda
Biraz da istatistik verelim, 1 senelik süre zarfında toplam 481 kullanıcımız 496 adet haber ve 814 adet yorum göndermiş. İlk başlarda eş-dost-kankalarla başladığımız yolda şimdi birçok yeni arkadaş-dost-kanka ile devam ediyoruz. Açıkçası ilk başladığımız zaman 1 sene sonra ne halde olacağımızı çok merak ediyordum, şimdi ise 2.ci senenin sonunda ne halde olacağımızı daha çok merak ediyorum. Ama giderek daha keyifli oluyor, söylemek zorundayım.


Herkese çok çok teşekkürler, aynen yola devam..
0
elrond
Nice yıllara...
Ne diyeyim buralar her geçen gün öncesinden keyifli olmaya başladı. İçerikte sürekli zenginleşiyor.

(Bu arada seneye daha güçlü olecek tabi.. IIS6/AspX/XML yapıcez ya :-)))
0
conan
HIAAAYYYYYT. One ring to decontaminate world from M$....
;)
0
anonim
İnsancil ataklari sürdürelim, etik degerleri koruyalim.. bilelim, bililelim.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yılbaşı Hediyesi

redogre

2000lerde Müzik Kalitesi ve Yüksek Ses Savaşları

FZ

Matematikçi, müzisyen ve yazılım geliştirme uzmanı bir dostumdan önemli bir konuya dikkat çeken ilginç bir e-posta alınca tüm müziksever FM üyeleri ile paylaşmadan edemedim:

"Emre kadresim,

Yeni yılın kutlu olsun.

fazlamesai.net'e soralım: Çin Nereye Gidiyor?

anonim

ABD tüm dünyanın nefretini toplayarak yoluna devam eder, AB bir birlik olmaktan daha çok uzak, Rusya hala toparlanmaya çalışır ve Japonya Asya'daki teknoloji liderliğini Tayvan ve benzeri ülkelere bırakmaya başlamışken düne kadar insan hakları ihlalleri ve ucuz malları ile gündeme gelen bir süper güçün ayak sesleri artık çok net duyuluyor. Bu girizgahı bana yazdıran sebeplere gelince...

fazlamesai.net TRT2´de...

acemi_

Pazar günleri saat 11:10'da TRT2'de yayınlanan Internet TV programında, bu hafta fazlamesai.net tanıtıldı. Canlı olarak sunulan programın Site Önerileri bölümünde, siteden görüntüler verildi ve sitede yer alan bölümler kısaca tanıtıldı.

Programın web sitesi olan internettv.gen.tr adresinden, program hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümle ilgili bilgilere, bir süre sonra arşiv bölümünden ulaşabilirsiniz.

Fazlamesai.net Globus´da

butch

Aylık ekonomi ve finans dergisi Globus'un bu ayki sayısında bizlerle yapılan bir röportaj yayınlandı. İlgilenenler için Sayfa 88 (125 KB), Sayfa 89 (146KB). Küçük bir hatırlatma; dergi ABD, Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda ve KKTC'de de satılıyormuş.