Dünya Kurtuldu(!), Linux altında webcam destekli msn : aMSN

0
darkhunter
Yaşamın sırrından sonra en çok ilgi uyandıran sorunsal olan, Linux altında IM üzerinden webcam desteği Alvaro tarafından çözüldü.

aMSN'in yeni sürümü olan 0.95, webcam desteği veriyor!

Eee, hissediyor muyuz?

Görüşler

0
simor
:) Bunu, hemen gerekli yerlere ileticem. Umuyorumki bu amaçla bu tarzda yazdınız.
0
etguler
Bu aynı zamanda Mac kullanıcıları için de güzel bir haber. Malum, biz Mac kullanıcıları Windows tabanlı MSN kullanıcıları ile webcam üzerinden görüşebilmek için binbir türlü eziyet çekiyoruz.
0
FZ
Çoooooook derdimdi!
0
HungryMind
Bilgisayar ile tek ilişkisi msn olan kişilere linuxa geçmelerini engelleyen bir sebebde kısmen ortadan kalkmış oldu belki de bu sayede.
0
FZ
O tür bir insan pek görmedim yani tek ilişkisi msn olan. İnsanlara zaten pek MSN tavsiye etmiyoruz, illa chat yapılacaksa daha düzgün ve esnek servisler var öyle değil mi?
0
Challenger
illa chat yapılacaksa daha düzgün ve esnek servisler var öyle değil mi?
Var da anlatabilirsen anlat.
0
FZ
Büyütüyorsunuz. Bunu anlatmak ve uygulatmak o kadar zor değil. Çok daha zor şeylere çok daha kolayca ikna edilebiliyor insanlar. Abartmayalım lütfen.
0
anonim
Bir de böyle birşey vardı www.mercury.to
0
darkhunter
JVM mi?! Birden bi soğukluk hissettim, pencere mi açık kaldı acaba ;-p

0
yilmaz
Bir an içinize huzur dolmuş bir ferahlık hissetmişinizdir. Soğukluk değil o. :)
0
East
Haberin içeriğine 10 üzerinden 9 , sunuluş şekline ise 10+1 ;) .
0
ctrlbreak
Mercury messengerda bu destek vardı zaten http://www.mercury.to
0
darkhunter
Doğrusu, ben o ucubeye native uygulama bile demem.
0
Chriseba
açıkçası gaim'e webcam özelliği gelseydi daha mutlu olurdum. şahsen amsn'i sevmiyorum... açıkçası msn'i de sevmiyorum da neyse bu ayrı bir konu...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Richard Dawkins'in Web Sitesi Sansürlendi

Baby34

"Gen Bencildir", "Kör Saatçi" ve "Tanrı Yanılgısı" kitaplarının yazarı olan, Oxford Üniversitesi profesörlerinden, dünyaca ünlü İngiliz bilim adamı Richard Dawkins'in web sitesi, www.richarddawkins.net mahkeme kararına ilişkin sayı ve detaylar belirtilmeksizin Türk Telekom tarafından erişime engellendi.

LKD Yılın Penguenleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

adervis

Şenlik ile birlikte geleneksel hale gelen, Linux Kullanıcıları Derneği Yılın Penguenleri Ödülleri, Şenliğin sonunda yapılan kapanış partisinde sahiplerine verildi. Özgür yazılım dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı Yılın Penguenlerini tekrar kutluyoruz.

SGK 103 Adet Sozlesmeli Yazilimci Alacaktir

sadettinpolat2

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü birimlerinde 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere; 2008 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması (70 puan ve üzerinde alanlardan) esas alınmak suretiyle 103 adet sözleşmeli Programcı alınacaktır. detaylar icin buraya ya da ilan icin buraya (PDF) bakabilirsiniz.

Türkiyenin İlk 500 Bilişim Şirketi açıklandı

butch

İnterpromedya tarafından gerçekleştirilen İlk 500 Bilişim Şirketi araştırmasının sonuçları belli oldu.

Araştırmaya göre, ilk üç sırayı Türk Telekom,Turkcell ve Telsim (Vodafone) alırken, ilk 10a giren diğer şirketler sırasıyla KVK Teknoloji Ürünleri, Genpa, Avea, Netcell, İndeks Bilgisayar, A-Tel Pazarlama, Hewlett-Packard olarak ilan edildi.

Google'dan Kadın Bilgisayar Bilimcilere Anita Borg Bursu

FZ

Google Anita Borg Bursu Kazanan Bir Araştırmacı: Sara Adams Google, kısa ömrünü teknoloji hakkındaki düşüncelerimizi dönüştürmeye ve kadınlar ile azınlıkların teknolojiye erişmelerindeki engelleri kaldırmaya adamış Dr. Anita Borg (1949-2003) adına bir burs veriyor.

Google'ın Anita Borg bursu Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki öğrencilere yönelik. Google, bu burs ile bilgi işlem ve teknoloji geliştirmede kadın araştırmacıların mükemmelleşmesini ve kendilerinden sonra geleceklere örnek olmalarını hedefliyor.

Bursa başvuranlar arasından seçilecek başarılı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri 2009 - 2010 akademik yılı için kişi başına 5000€ alacaklar.

2009 Haziran ayında tüm finalistler Google'ın Zürich'teki Mühendislik Merkezine davet edilecekler ve oradaki atölye çalışmalarına, panellere, sosyal aktivitelere katılma ve birbirleri ile tanışıp fikir alışverişinde bulunma imkanına kavuşacaklar.

Adayların sağlaması gereken özellikler: