Diablo III Resmen Duyuruldu!

0
darkBLACK
Blizzard, geçtiğimiz aylarda belki de bilgisayar oyunları tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen iki oyunundan biri olan Starcraft II 'yi duyurmuştu.

Şimdi de yıllardır beklenen, Diablo nun III. oyunu sonunda blizzard tarafından resmen duyuruldu! Diablo III

Görüşler

0
mos
yeni karakter tahminleri alalım :)

bence barbarianin sevgilisi gelecek hehe
0
darkBLACK
evet tüm char ların m/f versiyonları olacakmış. beni en çok üzen şey ise tanıtımda "witch doctor" adında bi char gösterilmesi işin can sıkan tarafı ise bu char ın tüm özelliklerinin aslında necro kökenli olması! bi necro oyuncusu olarak kesinlikle d2 deki necroyu istiyorum zaten tüm dünyada onu istiyor! gerçi yapımcıların açıklaması bu char ın yeni eklenmiş olduğu yani eskilerden herangi biri yerine eklenmediğini söylüyolar ama insan videoyu izleyince yinede düşünmeden edemiyor :( ayrıca yine oyunun çok cizgifilim tarzı bi yapısı olduğu ve kullanılan renk paletindeki pastel tonlarda ağır bi şekilde eleştiriliyor. bu konukar da gerçekten hakveriyorum bende, diablo 2 yi çıktığı günden şuana kadar oynayan biri olarak.
0
bleda
Bu oyun için Windows bile kurarım (: . Ayrıca videosunu izledikten sonra şuna karar verdim ki; barbarian çok güçlü (: .
0
mos
diablo II wine ile gayet başarılı çalışıyordu..

0
bleda
O zaman gerek kalmadı, zira ben Diablo II oynarken Linux'un varlığından habersizdim (: .

Not: İlk mesajımdan dolayı her fırsatta Windows'u kötüleyen fanatik olduğumu düşünebilirsiniz, ama öyle değilim (: .
0
desenturk
diablo 2'den sonra hikaye bitmiştir diye düşünüyordum. ama aklımın bir köşeside acaba diyordu... bundan güzel haber olamazdı herhalde :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sony Ericsson PlayStation Phone yakında

spiderman

Sony Ericsson başkanı Miles Flint Financial Times’la yaptığı söyleşide PlayStation ve Bravia ürünleri için geliştirilen yeni bir Sony Ericsson telefonunun yolda olduğunu açıkladı.

Miles "Gelecekteki önemli projelerimizden birisi de bu. Ancak öncelikle bunun güvenli çalışacağından ve görevini tam olarak yapacağından emin olmalıyız" şeklinde konuştu.

Bu sıcakta Snake de oynanır mı?

anonim

Multiplayer 3D Snake oyunu olan Snok`un yeni versiyonu V1.1 çıktı. Bu yeni versiyonunda bazı hatalar düzeltilmiş ve yeni muzikler, yeni bölümler eklenmiş. Freeware olan oyunun yeni versiyonu yaklaşık 25 mb büyüklükte.

www.tihlde.org/~torbjorv/snok/download/snok_final_1_1.exe

Linux oyunları listesi açıldı

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği listeleri arasına oyun@linux.org.tr da eklendi. Üye olmak için http://liste.linux.org.tr adresini kullanabilirsiniz.

Efsane Geri Dönüyor: Civilization III

anonim

Tüm zamanların en iyi strateji oyunu Civilization, üçüncü versiyonuyla Ekim ayı sonunda çıkıyor. Yapımcıları daha gelişmiş diplomasi, gelişmiş AI, gelişmiş kişiselleştirme araçları ve yeni zafere ulaşma yolları vaad ediyor. Amazon'daki tek bir yorum bile yeterince açıklayıcı: "5 stars just because Sid Meier is back and runnin' the show".

Kore'de Internet kafeler kapanınca!

sundance

Profesyonel bilgisayar oyuncuları ve kişi başına düşen Internet bant genişliği konusunda, herkesin ilk aklına gelen ülke olan Güney Kore'de, Starcraft'ın apayrı bir yeri olduğu bilinen bir gerçek.

Bu güne kadar, 20-25 yaşlar arasındaki beş gencin, aralıksız 30 saatin üstünde Starcraft oynadığı için kalp krizi sonucu öldüğü G.Kore'de, acaba bir kararname ile "Internet kafeler kumarhane statüsündedir" diyerek bu oyun alanları kapansa acaba ne olurdu?

Sanırız böyle bir şey.