c-jump : Programlamayı Öğreten Oyun

0
ebola
Özellikle çocuklara C, C++ ve Java temellerini öğretmeye yardımcı bir oyun olan c-jump hakkında detaylar burada.

Görüşler

0
yilmaz
Yeni mızıkçılık çeşitleri doğabilir. "Fatal error verdi." "bu değişken scope dışında çalışmaz." "anneeee abim for döngüsünden çıkmıyooo!!"
0
conan
>"anneeee abim for döngüsünden çıkmıyooo!!"

SUPER!!! :))))
0
Challenger
"anneeee abim for döngüsünden çıkmıyooo!!"

Ahahaha, koptum yahu. Tam da bir for döngüsü yazıyordum. :-D
0
robertosmix
Diğer haber sitelerinden haber aşırmak bir yana dursun.. aslında FM'de alışık olduğumuz bir durum.(ingilizce bilmeyen cemaate hizmet ediyoruz formatında iseniz) En azından gününde aşırmanızın ve kaynak göstermenizin daha faydalı olacağına inanıyorum.

http://slashdot.org/index.pl?issue=20050921
0
butch
Yorumunuz bunu hatırlattı. Bilmem neden?
0
FZ
slashdot haberi midir öncelikle yoksa ayni zamanda slashdot'ta da çıkmış bir haber midir bunu bilmiyorum ben. Öte yandan, iyi İngilizce bilip de "şimdi kim uğraşır Slashdot ile..." ya da vb. şeyler deyip her gün bakmayan insanlarımız da var, kaldı ki ilgi çeken bir şeyse ve bir FM üyesi bunu atıyorum 3 ay, 6 ay sonra yahu bu mevzunun geyiğini hiç yapmamışız, hadi yapalım demişse bunda da bir kötülük ya da saçmalık görmüyorum ben genellikle.

Muppet Show'a gelince, sayın butch'tan sandalyeden düşüp yerde yuvarlanmaktan ötürü başıma gelenlerin hastane bedellerini tahsil etmem gerekecek!
0
robertosmix
:) Mizah çok işe yarıyor çook! Ne kadar güldüm anlatamam.

Teşekkürler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ÇizBakalım - Online Çizim-Tahmin Oyunu

mdeniza

ÇizBakalım; online, çok kullanıcılı bir çizim-tahmin oyunu.

Yaklaşık 2700 türkçe veya ingilizce kelime arasından rastgele seçilen kelimeleri sırası ile bir kişi çizerken, aynı oyunda olan diğer oyuncular da bu çizim ile anlatılmak istenen kelimeyi tahmin etmeye çalışıyorlar. Kısıtlı bir süre içerisinde doğru tahminde bulunan her oyuncu sırası ile puan alırken, aynı zamanda çizimi yapan oyuncu da her doğru tahmin için bir puan kazanıyor. Bir oyun 10 tur sürüyor, ve oyunun sonunda en yüksek puana sahip olan oyuncu oyunu kazanıyor.

Oyunun en önemli kuralı ise; çizim yaparken kesinlikle harfleri kullanmamak.

Oyun ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve oyunu yüklemek için oyunun web adresi: cizbakalim.oyunyapimi.org

Seri katil mi? Yoksa bilgisayar programcısı mı?

darkhunter

Burada eğlenceli bir flash var. Resmini gördüğünüz kişinin bir seri katil mi, yoksa bir programcı mı olduğunu tahmin etmeye çalışıyorsunuz. İnanın kişileri tanımayanlar için zor bir tahmin :) Kaynak : FM Forum

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi

Xbox`ın piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı belirlendi

larweda

Microsoft`un oyun konsolu pazarına da el atmasının ürünü olan Xbox oyun konsolunun 8 kasımda (ki hristiyan dünyada hediye çılgınlığı yaşanan noel öncesine denk geliyor) 299$`lık bir fiyata piyasaya çıkacağını duyuruldu. Sony'nin Playstation II`si ve Nintendo`nun GameCube`üne karşı zorlu bir piyasaya giren Microsoft, rakiplerinin geniş oyun ve pazar yaygınlığına karşı, Sega, Capcom ve Warner Bros ve Universal`in desteğini de aldığını duyurdu.

Hafif.org DopeWars Server

sundance

Ben de ben ve kuzen`den başka Dopewars oynayan yok sanıyordum :)

Meğer Hafif.org tayfası serverını kurmuş bile. Hem de high-score tablosu da devamlı hafif.org'da yayınlanmakta.

Bilmeyenler için tekrar hatırlatalım DopeWars basitçe uyuşturu ticareti yaparak bir aylık süre içinde en çok parayı elde etmeye çalıştığınız bir oyun. Kulağa çok basit gelse de şimdiye kadar oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biri. Dopewars'ı indirin ve server kısmına hafif.org yazın. Şu anda top score kime ait söylememe gerek yok sanırım :)