Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri - Bölüm Seminerleri

0
coskung
İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölüm seminerleri devam ediyor.

Her salı saat 18'de yapılan seminerlerin bu haftaki konuğu fazlamesai camiasının LARWEDA olarak tanıdığı Ömür Özoral.

Seminerin konusu Mobil Teknolojiler

Yer: Dolapdere Kampüsü Z-39 no'lu sınıf.

İlgili Yazılar

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!

Telekom Şirketlerinin Tüketiciyle Buluşması

anonim

6-9 Mayıs tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Telekom 2004 Fuarı, 1 Ocak 2004'te gerçekleşen serbestleşmeden sonra sektörün tüketiciyle ilk buluşması olacak. Fuara paralel olarak düzenlenecek seminer başlıkları çok revaçta olan konuları içeriyor.
Fuar sitesinden ücretsiz davetiye edinilebiliyor. Ankara Üniversitelerinin tümünden, şehir merkezinden ve çevre illerden düzenlenecek ücretsiz otobüs servisleri hakkında bir süre sonra yapılacak bilgilendirmeden haberdar olmak için e-posta listesine kaydolabiliyorsunuz.

Linux Semineri : RPM Paket Yönetim Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da Çarşamba günü bir linux semineri düzenliyor. Birçok linux dağıtımında yazılım kurulup/kaldırılması ve yönetimi için kullanılan RPM paket yönetim sisteminin anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

BarCamp Istanbul '07

anonim

Türkiye BarCamp'le tanışıyor. BarCamp, web 2.0 dalgasının kazandırdığı, katılımcı kültürünün gerçek dünyaya yansıması.

Tıpkı blog ve wikiler gibi, BarCamp'de özgür bir ortam. Onu bir parti, seminer ya da konferans olarak tanımlamak doğru olmaz. Bu sebeple, İngilizce, ona unconference diyorlar!

Biz, organizatörler olarak, sadece yeri ve saati belirliyoruz; Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü - 20 Ekim saat 13:00 ile 17:30 arası.

ACM İstanbul Buluşmaları #2

butch

ACM İstanbul Bölümü (ACM Istanbul Chapter) dahilinde aylık olarak düzenlenen toplantıların ikincisi 5 Ocak 2011'de gerçekleştiriliyor. Detayları bu haberin devamında, ACM Istanbul Bölümü ana sayfasından ya da Bilgisayar Bililmleri Bölümü ACM sayfasından öğrenebilirsiniz.