AmigaOS 4.0 Haber Turu

0
dcc
IntuitionBase.com sitesinde yayınlanan AmigaOS 4.0 ön sürüm tanıtım makalesini Türkçe'ye çevirdim. Makalede AmigaOS'un yeni sürümünün öne çıkan özellikleri tanıtılıyor.

Diğer bir haberse Picasso96 sürücüleriyle ilgili... P96, PPC olarak baştan yazıldı ve şimdi her zamankinden daha hızlı çalışıyor. OS4'ün hızını görmek isteyenler, videoları buradan (DivX olarak) veya buradan (Mpeg1 olarak) indirebilirler.

Görüşler

0
Challenger
mpeg1 linki yanlış olmuş. Doğrusu:
http://www.intuitionbase.com/os4morequal.mpg [www.intuitionbase.com]
0
sleytr
Doğrusu acaba bu video biraz hızlandırılmışmı acaba diye şüphe etmedim dersem yalan olur :) Gerçekten bu makinanın işlemcisi, belleği ve ekran kartı nedir, ne kadar güçlüdür bilmiyorum ama masaüstü performansı çok iyi.

0
pirx
makalenin linkinede ulaşamıyorum?
0
dcc
Makale linkinde bir sorun yok. Yukarıda verdiğim linkten girilebiliyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Blind Guardian Geliyooorrr!!!

gatotkacha

Evet sonunda "A Night at the Opera" ile geri dönenen Blind Guardian Türkiye'ye geliyor... Konser 30 haziran da muhtemelen açık havada yapılacak..
daha fazla bilgi için...

Büyük Usta Dijkstra`yı Kaybettik (1930 - 2002)

FZ

Bilgisayar bilimlerine ve endüstriye yaptığı katkılarla tanınan Professor Edsger Wybe Dijkstra, uzun süredir sürdürdüğü kanser mücadelesine yenik düşerek 6 Ağustos 2002'de, Hollanda'daki evinde aramızdan ayrıldı.

1930 yılında Rotterdam'da doğan Dijkstra kimyager bir babanın ve matematikçi bir annenin oğlu idi. Üniversitede matematik ve teorik fizik okuyan bilimadamı daha sonra Amsterdam Üniversitesinde bilgisayar bilimleri üzerine doktora yaptı. 1952-1962 yılları arasında Mathematisch Centrum, Amsterdam'da programcı olarak çalışan Dijkstra, daha sonra Eindhoven Teknoloji Üniversitesi'nde matematik profesörü ve 1973-1984 yılları arasında da Burroughs Corporation'da araştırmacı olarak çalıştı. 1984-1999 yılları arasında Texas Üniversitesi'nde Bilgisayar Bilimleri bölümünde görev alan bilimadamı 1999 yılında Emeritus Profesör olarak emekli oldu.....

Internet Explorer 7 Firefox 2.0'a karşı

Titus

Artık olanağan olan tarayıcı şavaşlarına yeni bir bakış açısı da yıl sonunda çıkması beklenen Internet Explorer 7 ile Firefox 2.0 karşılaştırması ile geldi. Bu iki tarayıcının arayüz, sekmeler, güvenlik ve eklentiler olarak toplam 4 bölümde karşılaştırmasını yapan yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Slashdot CSS tasarım yarışması!

larweda

www.slashdot.org sitesinin editörü CmdrTaco, Slasdot'a yeni bir yüz ve tasarım için herkese açık bir tasarım yarışması açıkladı. Şu anki SlashCode'a uyumlu olacak (şu anki CSS altyapısı ile aynı formatı kullanacak tasarımların katılabileceği yarışmanın bir de dizüstü bilgisayar hediyesi var.
İlgilenenler buraya.

ÖSS’den Çıkıp Bilgisayar Bilimlerine Gelin: Test Sürüşüne Bekliyoruz

FZ

“ÖSS bitti, sırada üniversite ve bölüm seçme telaşı var. Doğru kararı vermek için pek çok etkeni göz önünde bulundurmak gerekli. Gelecekteki kariyerini bilgisayar bilimleri üzerine kurmayı düşünen gençlerimizi 22 Temmuz Çarşamba günü test sürüşüne bekliyoruz. Bilgisayar bilimlerinin büyüleyici dünyasında kısa bir yolculuğa çıkmaya ve maceraya hazır mısınız?”



Kayıt yaptırmak için http://cs.bilgi.edu.tr

YouTube HD kalitesi ile izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=8vNcJ4sg2v8