23 Mart, İstanbul Üniversitesi

0
hcg
İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü ve Linux Kullanıcıları Derneği Seminer Çalışma Grubu işbirliğiyle. 23 Mart Pazartesi günü saat 13'te, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Mühendislik Fakültesi binası, Mavi Salon'da Mahir Aşut tarafından Linux ve Özgür Yazılım İş Modeli başlıklı bir seminer verilecektir. Katılım her zaman olduğu gibi ücretsiz.

İlgili Yazılar

Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü

FZ

Son aldığımız haberlere göre 2005 Kaliforniya Türk Amerikan Teknoloji Konferansι (TABCON 2005), Türk Amerikan Ticaret İlişkileri Derneği (TABC), Stanford üniversitesi Türk Öğrenci Derneği ve Stanford üniversitesi Yüksek İşletme Fakultesi Teknoloji Grubu tarafιndan, "Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye Köprü" başlιğι altιnda düzenlenecekmiş. Buradan etkinlik programını öğrenmek mümkün. Etkinlikle ilgili dikkat çekici bir nokta ise Türkiye'den giden katılımcılarının konaklama ücretlerinin etkinlik organizasyonu tarafından karşılanıyor olması.

Gelemeyen arkadaşlar için küçük bir resim albümü

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri´ne gelemeyen arkadaşlar için küçük bir albüm. Etkinlikte GNU projesinin kurucusu Richard STALLMAN ve Debian GNU/Linux kurucusu Ian MURDOCK konuklarımız arasında idi:

http://www.linux34.com/freedays.php

Kadir Has Üniversitesi, Linux'a Derinlemesine Dalış Semineri

coskung

Kadir Has Üniversitesi, Bilişim Güvenliği Kulübü (BİGUK) ve LKD Seminer Çalışma grubu ortak çalışması: 2 Mart Pazartesi günü, saat 12.45'te "Linux'a Derinlemesine Dalış (korkmayın önce dalmayı öğretiyoruz)" semineri. Konuşmacı, Pardus geliştiricisi Koray Löker. Seminer, Kadir Has Üniversitesi'nin Cibali'deki Kadir Has Kampüsü, Fener Salonu'nda ve katılım serbest. Dinleyicilere katılım belgesinin verileceği seminer, tahminlerimize göre SMS ile duyurulan ilk LKD semineri olacak aynı zamanda..

Seminer afişi ve LKD Seminer Çalışma Grubu günlüğü burada.

Linux Semineri : Linux´ta Multimedya

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 2 Temmuz Çarşamba günü Ankara'da masaüstü kullanıcılarına yönelik bir linux semineri düzenliyor. Linux'un video, müzik, resim, oyun, tv ve benzeri multimedya uygulamaları için kullanımının anlatılacağı seminer saat 18:30'da başlıyor. -Ayrıntılı Bilgi-

Kuantum Bilgisayar

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek bu seminerde, kuantum bilgisayarı hakkında genel bilgi verilip, klasik bilgisayar ve kuantum bilgisayar arasındaki temel farklar ortaya konalacaktır. Ayrıca, Kubit kavramı ve kuantum bilgisayarların hayatımıza getirmesi beklenen yeniliklerden bahsedilecektir.

Detaylar: